Vår Historie

Mens de studerte i Vancouver, Canada, kom de to barndomsvennene Otto R. Holmen og Erik R. Solheim over sålemerket SOLE. Etter å ha fullført sine utdanninger innenfor finans og reklame bestemte de seg for å begynne å importere SOLE til Norge, og i 2003 ble Why Not AS grunnlagt.

I 2004 bestemte de to seg for å satse fullt ut og jobbe heltid med sitt eget selskap. Erik hadde ansvar for logistikk og økonomi, mens Otto jobbet med salg og markedsføring – en flott kombinasjon av kunnskap og erfaring.

Som en helt ny oppstart var deres første kontor i kjelleren til Eriks mor. Guttene tilbrakte utallige timer med å kjøre fra nord til sør, fra øst til vest i Norge for å selge inn sålene.

Med masse mot, lidenskap og hardt arbeid har Erik og Otto bygget opp og gjort Why Not til en av de største og mest suksessfulle skodistributørene i Norge.

Tidligere har Why Not vært finalist i den prestisjetunge "Årets Markedsfører" pris i Norge for deres innovative, kreative og innflytelsesrike markedsføring med merket TOMS i deres marked.

Hovedkontor, showroom og lager ligger i Nydalen, Oslo.

Why Not samarbeider med følgende merker – Blundstone – Joya – TOMS – Bearpaw – Mechanix Wear – SOLE footbeds – Dirty Dog Eyewear – InspectorCam.